DOMENII DE ACTIVITATE
ALE MEMBRELOR

Impresii editia a doua
  • Am avut posibilitatea sa interactionam cu oameni de referinta la nivel local, din conducerea judetului si din economia brasoveana. Proiectul ne-a oferit posibilitatea sa vizitam institutii si companii care prin activitatea lor au un impact major asupra comunitatii.
  • Proiectul este util pentru viitorul nostru ca lideri.
  • Pe mine m-a ajutat sa decid ce vreau sa fac pe viitor.
  • Am avut posibilitatea sa descopar lucruri pe care nu le stiam despre Brasov si pe care nu le-as fi aflat atat de usor.
  • Este util deoarece ne-a aratat ce si cum ar putea ajuta comunitatea brasoveana si totodata, ne-a deschis orizonturile in legatura cu ce profesie sa urmam.
  • Consider ca acest proiect este util deoarece........
Testimoniale editia a doua

Cea mai interesanta idee retinuta Modului de Lider si leadership:

Ø  Leadershipul este arta de a conduce. Un lider este o persoana care trebuie sa aiba curaj.

Ø  Diferenta dintre management si leadership este una relevanta pentru societatea moderna. Valorile care corespund pozitiei de lider trebuie dezvoltate si recunoscute in noi si de cei din jur.

Ø  Faptul ca a venit dl doctor si ne-a povestiti povestea sa pe scurt a fost o incheiere minunata a zilei.

Ø  Managementul este o stiinta de a conduce. Leadershipul este arta de a conduce.

Ø  "Nu stiu cum e sa nu reusesti"- Dr Bogdan Moldovan

Ø  Toate ideile au avut un rol foarte important.

Ø  Trebuie sa muncesti pentru a avea succes. Succesul se obtine doar prin perseverenta

Ø  Am invatat adevaratele diferente intre management si leadership.

Ø  Una din cele mai importante chei pentru a atinge succesul........

Testimoniale

Cea mai interesanta idee retinuta - Modul Lider si leadership:

  • Faptul ca leadershipul se invata si este o optiune pentru orice om suficient de ambitios si capabil de a conduce o echipa. Imi place de asemenea ca s-a promovat necesitatea flexibilitatii pentru un lider cat si stimularea echipei prin inspiratie si atractie.
  • Prezentarile au fost extraordinat de bune. Atat de bune incat va spun sincer ca nu pot selecta doar o idee. Am aflat o multime de lucruri interesante care , cu siguranta, ma vor ajuta pe viitor.
  • Prezentarile au fost extraordinat de bune. Atat de bune incat va spun sincer ca nu pot selecta doar o idee. Am aflat o multime de lucruri interesante care ....................
Impresii

Proiectul in care ne-am implicat  ne-a dat posibilitatea de a vedea orasul si din alta perspective si de a il aprecia mai mult. In plus, o cunoastere cat mai propunda a comunitatii in care te afli trezeste dorinta  de a te implica in viata comunitatii si in conducerea ei. Consider ca proiectul este esential in formarea tinerilor, in formarea constiintei lor civice si voi fi intotdeauna recunoscatoare pentru oportunitatea care mi s-a oferit.

·         Cu ocazia acestui proiect am avut sansa sa aflu anumite lucruri pe care poate nu le-as fi stiut sau poate nici nu mi-as fi imaginat vreodata ca exista. Am fost primiti de tot felul de institutii si centre/companii care ne-au aratat ceea ce fac si ne-au facut sa ne simtitm o zi ca si cum am face parte din ele.

·         Proiectul formeaza tinerii liceeni si ii pregateste pentru viitor. Totodata, elevii invata ce presupune cu adevarat o anumita profesie si bineinteles, leadershipul.  Intalnirile pe care................

Editia pilot

Proiectul „ Liderii de mâine ” pe care AFAFCI doreºte sã-l implementeze are ca obiectiv: educarea  tinerilor în spiritul  apartenenþei  la comunitatea localã, braºoveanã prin informarea lor cu privire la „mecanismul de funcþionare” al acesteia ºi conºtientizarea lor  despre implicarea civicã.